lørdag, januar 17, 2015

Ups!

Endelig skinnede solen, så man kunne vove sig udenfor med KJ's nye bil. Imens KJ tog sko på måtte Babba lige køre bilen fra entréen, udenfor og over cykelslidsken ved siden af trappen, over fortovet, for så, at vende 180 grader ude på vejen og hyyyle tilbage over fortov og trapper, tilbage til entréen. Det gik fint. Den landede flot, og i fuld fart, men lavede så (af ukendte årsager) et sving til højre og bragede ind i carportens fundament og tabte højre forhjul. 

Satans osse!

Hvad der ellers så ud til at blive en dejlig dag, var nu forvandlet til den værste dag i en lille drengs liv. Endda inden han fik lov til at 'prøve selv'.

Bilen er heldigvis købt i Herlev og der var heldigvis 50 min. til lukketid. Vi tog den anden lille bil, og susede ned til Morfars.dk og købte en erstatning for den smadrede reservedel for 59 kr (for et sæt, bestående af både højre og venstre). Så hjem igen og splitte bilen ad og skifte delen, og ... vi var kørende igen. Gudskelov :-)

Sidste billede er af en glad dreng, med en fuldt funktionsdygtig bil. Og det er taget af en glad Far, der lader drengen køre først fra nu af. Også selv om det tager lang tid, at få sko på :-)

1 kommentar:

Herdis sagde ...

godt klaret :)