onsdag, august 11, 2010

Fugloy og Svínoy

Det var egentlig meningen, at vejret skulle være godt, men vejrguderne havde vist misforstået vejrudsigten.
Vi tog helikopter fra Klax til Hattarvík via Svínoy og Kirkja. Og Ritan sejlede os tilbage til Hvannasund via Svínoy. Helikopteren kostede 110,-, færgen var gratis og bus Hvannasund-klax kostede en 20'er. Det er jo latterligt billigt. Dumt ikke at plukke tourister (som os) hårdere !?
Fin fin tur. Tror vi gør det igen på en solskinsdag



I Hattarvík så vi, ud over post/heliport-manden, kun ét andet menneske. Vi så ham fra vejen der gik op over bjerget. Han sad uden for en stald og... altså, ja, det så sgu ud som om han sad og og... men det gjorde han nok ikke alligevæl. Vi blev enige om, at han nok sad og hvæssede sin le.
Hvor om alting er. Hjalmar råbte til ham 'om dette var vejen til Kirkja?'
På afstand så det ud som um han måbede lidt og taget i betragtning, at der på øen kun findes 2 bygder og én vej... nemlig den der forbinder de to bygder, var det vel også på sin plads. Men jo, det var skam vejen til Kirkja



















Vi gik og vi gik og kunne ikke se noget som helst pga. tågen. Til sidst blev vi enige om at vende tilbage for at være sikre på at nå færgen... Det skulle vise sig, at være en serdeles fornuftig disposition da vi senere fandt ud af at der faktisk er 5 km. imellem de to bygder. På verdenskortet så det ellers kun ud til at være 1 km.



4 kommentarer:

Alma Fossá sagde ...

ritan er nok "vokset med opgaven"! den ser helt stor ud i hattarvík! synd vejret var som det var.

Unknown sagde ...

Ja, tað er ótrúligt so stór Ritan sær út og at hon kann leggja at har.

Anonym sagde ...

Tænkte at jeg gerne ville på sådan en tur, men det ser ikke så spændende ud, med Ritan der virker alt for stor til kajen, he he!!! Men De tre unge fyre på billederne er da flotte, så det var da ærgeligt at beboerne í Hattarvík ikke var ude og se dem...:-)

Jón sagde ...

Ritan har ingen problemer overhovedet i Hattarvík og jeg tager gerne turen igen på en solskinsdag