mandag, november 24, 2008

Lorthundur

Da Babba, søndag morgen, gik ned i kælderen efter rundstykker dragede en velkendt lugt ham ind i Hjalmars værelse. Her mødte ham et syn, der mindede om når en klovn på scooter har lavet hjulspind på engen. Et langt, spiralformet, brunt spor i det grønne græs...her var det grønne græs dog udskiftet med gråt gulvtæppe og det brune spor...bibeholdt.
Så blev Hjalmar vækket, med en spand sæbevand og en skrubbe. Det var jo ham der havde glemt at lukke døren til kældertrappen. Ret skal være ret. Og det var jo også hans gulvtæppe...og stort set hans hund. Men surt at skulle op kl. 9, når man normalt sover til klokken 14...og specielt surt med den forestående opgave.
Han tog det som en mand, og udførte det beskidte arbejde til stjerne og brun krølle.

Da Babba, mandag morgen, stod op for at tage på arbejde dragede en velkendt lugt ham ind i stuen. Der var sporet sgu igen. Så kan det nok være at Babba fik travlt med at komme på arbejde. Man skulle jo nødigt komme for sent, og Mamma havde jo heldigvis fri. Nu ville skæbnen, Vor Herre eller hvem sådannoget end måtte sortere under, det bare således, at Mamma havde taget fejl og blev kaldt på arbejde alligevel. Normalt ville det jo være dybt
skuffende, men således forholdt det sig ikke denne mandagmorgen. Hun var ude af døren hurtigere end man kan sige 'Nutella' eller 'sjokoladesovs'.
Så da Babba vendte tilbage til åstedet efter arbejde lå opgaven der stadig...ikke ligeså lun som i morges, men stadig med en klamhedsfaktor ud over det sædvanlige.

Vi vælger at undlade at vise billeder fra hændelserne. Men her er et af gerningsmanden.

3 kommentarer:

herdis sagde ...

0g han ser ikke spor glad ud - man skulle tro, at du havde sat ham til at tørre det op :)

Jón sagde ...

Han har nok ondt i maven, den stakkel.

Anonym sagde ...

Det er en af de store glæder ved at have en hund...:) Giv ham noget havregrød næste gang, for at undgå gentagelser. Det har virket hver gang for vores hunde og de plejer at elske at spise grøden...
Sasha havde samme problem i weekenden, mens hun blev passet hos os. Havde leveret noget stads, med meget blød konsistens og megakraftig stank, på kokosmåtten i gangen... Puha!!!
Knus fra Mostur