torsdag, juni 21, 2007

Syg dreng, god hund og senile forældre

Karl Johan græd hysterisk og der løb snask ud af hans øre. Efter to timer tog vi ham med ned på Herlev Hospital for at lade vagtlægen se på ham. Vi tog Oskar med og parkerede ham udenfor.
To minutter efter dette billede brækkede K.J. sig over sin mor og det meste af konsultationen. Øret var lidt rødt, men han havde det meget bedre efter han havde fået tømt mavesækken. Men vi skulle have nogle øredråber til ham på apoteket. Så ud i bilen og af sted hjem ad.
Linaomma, der stod i døren da vi kom hjem, spurgte om vi havde taget Oskar med på hospitalet. Det havde vi jo, men vi havde fanme glemt at få ham med hjem igen. Så ræsede Babba tilbage til hospitalet og fandt Oskar liggende lige hvor han blev bedt om at ligge. Han har set os forlade hospitalet, stige ind i bilen og køre afsted. Alligevel blev han liggende...og han var som sædvanligt ikke bundet.
Det kan godt være at han har dårlig ånde. Og han kan godt være belastende når han kommer med sin bold for 77'ende gang, men han er søreme en god hund!

1 kommentar:

Rasmus sagde ...

nej hvor var det synd - både for KJ og Oskar.